Elektriciteit en Metselwerk

Cedric Levaux

Algemene elektriciteits-

en metselwerken

MENU

Algemene elektriciteitswerken

Reken op een ervaren specialist

Algemene elektriciteitswerken kunnen complexer zijn dan ze lijken. Laat u daarom bijstaan door een flexibele elektricien die op de hoogte is van de nieuwste technieken. Het zal u tijd, geld en energie besparen.

Elektriciteitswerken Levaux is uw specialist voor alle elektrische installaties in de ruime omgeving van Voeren, Limburg. Ik heb jarenlang expertise opgebouwd in zowel grote als kleine elektriciteitswerken: van een lamp tot een volledig nieuw elektriciteitsnetwerk.

Elektriciteitswerken op maat

Uw elektriciteitsnetwerk wordt tot in de puntjes verzorgd. Ik lever, plaats en herstel lichten, parlofonen, stopcontacten, bekabeling en elektriciteitskasten. Ik bied een totaalpakket aan diensten aan voor elke nieuwbouw of renovatie. U krijgt professioneel advies en een stipte service, steeds met een luisterend oor voor uw wensen. Kwaliteit en snelheid staan voorop.

Duurzaamheid en veiligheid

Mijn vakmanschap zorgt voor een degelijk en duurzaam resultaat, want alleen de beste materialen worden gebruikt en de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen zijn gegarandeerd. De elektrische installaties voldoen aan de wettelijke reglementeringen.

Meer weten?

Vragen, overtuigd of interesse? Wacht niet om contact op te nemen en u krijgt een vrijblijvende offerte.