Elektriciteit en Metselwerk

Cedric Levaux

Algemene elektriciteits-

en metselwerken

MENU

Metsel- en diverse werken

Uw metsel- en diverse werken zijn in goede handen

Heeft u nood aan een vakman die uw metselwerken in Voeren en omstreken uit handen kan nemen? Wenst u uw verbouwing of renovatiewerken zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen? Dan kunt u rekenen op Levaux Bouw.

Nieuwste bouwtechnieken

Door mijn jarenlange ervaring in de branche ben ik op de hoogte van de nieuwste trends in metselwerken. Met meerdere bouwtechnieken in de vingers kunnen zowel klassieke als moderne woningen gerealiseerd worden. Vanaf de keuze van de stenen tot de kleurbepaling van de mortel en de afspraak rond de metseltechnieken, alles gebeurt in nauw overleg.

Ik werk met kwaliteitsmaterialen en dit binnen een afgesproken timing én budget. Voor aanvang kom ik bij u langs om uw project, en de mogelijkheden, tot in detail te bespreken. De werken worden uitgevoerd met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Zo kunt u terecht voor onder andere:
* Metselen van tuinmuurtjes
* Plaatsen van een kleine aanbouw
* Diverse breek- en metselwerken
* Uitvoeren van verhogingen
* …

Contact opnemen

Omdat ik thuis ben in mijn stiel, weet ik als geen ander een mooi project te realiseren. Geheel in lijn met uw wensen en de reeds bestaande stijl wordt gezorgd voor de nodige uitbreidingen en aanpassingen. Neem vrijblijvend contact op.

Realisaties